Vrouwen aangehoden voor winkel diefstal

15 juli 2009

DORDRECHT - Een 18-jarige vrouw uit H-I-Ambacht is op dinsdagmiddag 14 juni aangehouden nadat zij kleding had gestolen bij een winkel aan het Statenplein. De vrouw wilde de winkel verlaten, waarop het alarm afging.

Een medewerker hield haar aan en ontdekte dat zij een tas met kleding had meegenomen zonder te betalen. Hierop werd de politie gebeld. Bij nader onderzoek bleek dat de vrouw ook bij een andere winkel kleding had gestolen. Ze is in verzekering gesteld.


Ook een 28-jarige vrouw uit Dordrecht werd op dinsdagmiddag aangehouden op verdenking van diefstal. Een getuige had gezien dat de vrouw kleding stal bij een winkel aan de Bagijnhof en waarschuwde een beveiligingsmedewerker. Deze waarschuwde de politie die de vrouw aanhield. Ook deze vrouw bleek bij nog een andere winkel kleding te hebben gestolen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.