Drietal aangehouden op verdenking van inbraak

17 juli 2009

DORDRECHT - Twee Dordtenaren van 32 en 37 jaar en een 24-jarige man uit Didam zijn in de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli rond 00.30 uur aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijf aan het Slikveld.

Een bewoner van het appartementencomplex zag in het voorbijgaan dat een ruit van het souterrain was ingeslagen en er bloed op de grond lag. Hij belde daarop de politie die een onderzoek in en rondom het pand startte. Voor het bedrijf werd een bloedspoor aangetroffen dat leidde naar een woning in het bewonerscomplex.

Bij onderzoek bleek dat de bewoners van deze woning niets te maken hadden met de zaak. Na een zoekslag in de omgeving werden de 24-jarige en de 32-jarige man zonder verwondingen aangetroffen. Bij het wachten op afdichting van het raam, hoorden de agenten een opvallend geluid en zagen zij de 37-jarige man lopen met zichtbare verwondingen aan zijn arm. De drie werden aangehouden, waarna de hoofdverdachte eerst naar het ziekenhuis werd gebracht voor behandeling aan zijn arm. Uit het pand ontbreken een aantal kratten bier. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.