Vader en zoon gewond bij worsteling

17 juli 2009

DORDRECHT - In de nacht van donderdag op vrijdag 17 juli heeft de politie een 50-jarige man en zijn 24-jarige zoon uit Dordrecht in de Kotterstraat aangehouden.

De zoon bedreigde zijn vader en moeder waarna een worsteling ontstond. De mannen, beiden onder invloed van alcohol, gingen elkaar te lijf waarbij er over en weer lichte verwondingen ontstonden. De politie onderzoekt het incident en hoort beide heren.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.