Val van ladder valt mee

20 juli 2009

DORDRECHT - Een 62-jarige schilder uit Sliedrecht is op maandagmorgen 20 juli rond 8.15 tijdens werkzaamheden bij een woning aan de Kuipershaven van een steiger gevallen.

In eerste instantie was sprake van een val van een aantal meters waardoor de man ernstige verwondingen zou hebben opgelopen. De traumahelikopter werd opgeroepen maar werd geannuleerd.  Bij nader onderzoek door ambulance- en politiepersoneel, bleken de verwondingen erg mee te vallen en liep de man door de val van ongeveer 2 meter alleen wat spierpijn op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.