Kop-staart botsing: twee gewonden

20 juli 2009

DORDRECHT - Bij een kop-staartbotsing tussen twee personenauto’s zijn op 20 juli de bestuursters gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de westelijke afrit van de N3 richting Dubbeldam, ter hoogte van de Leerparkpromenade.

Mogelijk zag de 26-jarige  bestuurster van de achterste auto, het voertuig met een 44-jarige vrouw uit Dordrecht vóór haar, te laat dat zij voor de verkeerslichten gestopt was. Beide bestuursters liepen nek- en rugletsel op en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van hen werd door de brandweer uit haar auto bevrijd: van haar auto moest het dak afgeknipt worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.