Staan op autodak

20 juli 2009

DORDRECHT - Vier verdachten van 18 en 19 jaar zijn aangehouden voor vernieling. De politie stelde op zaterdagavond 18 juli 2009 een onderzoek in. Een melder gaf door dat twee verdachten op het dak van een auto hadden gestaan.

Dat gebeurde op de Haaswijkweg West in Dordrecht. De melder wees een groepje van vier personen aan. De politiemensen hielden de vier die allemaal uit Dordrecht komen aan. In het dak van de auto zat een flinke deuk. De politie onderzoekt wie nu op het dak gestaan hebben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.