Winkeldief ontsnapt

20 juli 2009

DORDRECHT -  en door winkelpersoneel aangehouden verdachte van winkeldiefstal heeft kans gezien te ontsnappen. Later vonden agenten de 26-jarige man en hielden hem weer aan.

Politiemensen gingen op vrijdagavond 17 juli 2009 naar een supermarkt aan de Brouwersdijk in Dordrecht. Daar hield personeel een 39-jarige man in bedwang. De verdachte had zich bemoeid met de aanhouding van een winkeldief. Deze 26-jarige man zat nadat hij een diefstal pleegde in het kantoor van de winkel.

De 39-jarige verdachte liep daarheen en dreigde met een brandende sigaret. De 26-jarige verdachte van winkeldiefstal zag op dat moment kans te ontsnappen. Later op de avond vonden agenten hem in het Weizigtpark. De 39-jarige man die dreigde met een sigaret is ook aangehouden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.