Cirkelzaag kopen?

20 juli 2009

DORDRECHT - Agenten hebben een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Bij de politie kwam op vrijdagmiddag 17 juli 2009 de melding dat de verdachte op de Singel in Dordrecht op straat probeerde een cirkelzaag te verkopen.

De politiemensen vonden de verdachte op de Spuiweg en zagen hoe hij mensen aansprak en de inhoud van zijn plastic tas liet zien. Hierin zat de cirkelzaag. De agenten hielden de 37-jarige man aan in ieder geval voor heling. De verdachte vertelde dat hij de zaag had gekocht op een braderie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.