Hennepvondst aan de Albertine Agnesstraat en Weeskinderendijk

20 juli 2009

DORDRECHT - Agenten hebben in een woning ruim vijf kilo henneptoppen gevonden. De politiemensen gingen op vrijdagmorgen 17 juli 2009 naar de woning in de Albertine Agnesstraat in Dordrecht. Een 19-jarige man uit Dordrecht deed de deur open.

Binnen roken agenten een henneplucht en ze vonden een paar zakken met de hennep erin. In opdracht van de Officier van Justitie is de drugs vernietigd. De politiemensen hielden de 19-jarige aan die na verhoor het politiebureau weer mocht verlaten. In de middag vonden agenten een hennepkwekerij in een woning aan de Weeskinderendijk in Dordrecht. Het ging om een kwekerij met 110 planten. In de kamer vonden agenten nog een neppistool. De 26-jarige bewoner verscheen tijdens het onderzoek in het pand en agenten hielden de verdachte aan.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.