Aanrijding rijksweg door snelheidsbeperking

23 juli 2009

DORDRECHT - Drie auto’s zijn betrokken geraakt bij een ongeval op de rijksweg A16 in Dordrecht. Op woensdagavond 22 juli 2009 reed een personenauto met achter het stuur een 73-jarige man uit Leiden.

Er was een snelheidbeperking op de snelweg. Het verkeer remde daarvoor.  De 73-jarige man remde ook maar volgens hem gleed zijn auto door. Zijn voertuig botste tegen een andere wagen die weer doorschoof tegen een auto. De autobestuurder uit Leiden had last van pijn op zijn borst. Een ambulance bracht hem voor onderzoek en behandeling naar een ziekenhuis in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.