man en vrouw stelen dieren

24 juli 2009

DORDRECHT - De politie heeft op 22 juli in Kerkdriel een 22-jarige man uit ’s-Hertogenbosch aangehouden en op 23 juli op het politiebureau aan de Overkampweg in Dordrecht een 20-jarige vrouw uit ’s-Hertogenbosch. Op 23 juli werd ook een 18-jarige man uit ’s-Hertogenbosch als verdachte gehoord.

Ze worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de diefstal van twee cavia’s, vier gekko’s, een skink en twee zgn rattenslangen. De dieren werden tussen 15 en 20 juli uit een school voor voortgezet onderwijs in Dordrecht ontvreemd. Een dierenverzorger deed aangifte waarna de politie een onderzoek startte. Daaruit kwamen de namen van de vermoedelijke daders al snel naar voren.

De 22-jarige werd in Kerkdriel aangehouden, de vrouw meldde zich vrijwillig op het politiebureau in Dordrecht, evenals de 18-jarige. Na verhoor zijn ze allen in vrijheid gesteld. De vrouw en de 18-jarige man hebben beiden een dagvaarding meegekregen. De dieren zijn weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.