Scheldpartij van weken geleden leidt tot mishandeling

27 juli 2009

DORDRECHT -  Een 70-jarige man uit Dordrecht is op 24 juli op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden, nadat hij een 71-jarige buurtbewoner zou hebben mishandeld.

Dit gebeurde bij de achtertuin van een woning aan het Suze Groeneweg-erf. Het slachtoffer was die dag buiten aan het klussen toen hij hulp van de buurtbewoner kreeg aangeboden. Dat had het slachtoffer niet nodig en hij bedankte de verdachte voor zijn aanbod. Na het klussen was het slachtoffer met een tuinslang aan het schoonmaken toen de verdachte plots opdook.

Deze meldde het slachtoffer dat hij zich na een scheldpartij van een aantal weken geleden zich nog beledigd voelde en sloeg er ineens op los. Het slachtoffer zou ook geschopt zijn. Door de verdachte met de tuinslang nat te spuiten, kwam een eind aan de mishandeling. De 71-jarige liep blauwe plekken, kneuzingen en een hoofdwond op. Volgens de verdachte begon de 70-jarige juist met de schermutseling. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld. De wijkagent gaat bemiddelen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.