Poliitehond houdt verdachte aan in de bouwmarkt

30 juli 2009

DORDRECHT - Een politiehond heeft een verdachte aangehouden. Agenten gingen op donderdag 30 juli 2009 rond 02.55 uur naar een inbraakmelding bij een bouwmarkt op de Mijlweg in Dordrecht.

De politiemensen zetten het hele pand af. Binnen bleek dat er op drie locaties het alarm was afgegaan. De agenten gingen er daarom vanuit dat er iemand binnenzat. Een politiehond zocht de winkel af en vond een 22-jarige man zonder bekende woonplaats onder een kassa.

Doordat de verdachte een beweging maakte naar de hond beet deze hem. Mogelijk was de 22-jarige bezig met het aanbrengen van skimapparatuur. De politie onderzoekt dat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.