Man word onwel en botst tegen pilaar van een viaduct

30 juli 2009

DORDRECHT - Op de Groenezoom in Dordrecht is een 39-jarige autobestuurder uit Dordrecht tegen een pilaar gebotst.

Het ongeval gebeurde op woensdagavond 29 juli 2009. Waarschijnlijk raakte de man onwel en kreeg hierdoor het ongeval. Zijn auto stond tegen een pilaar van het viaduct onder de N3 door. Een ambulance bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis en een bergingsvoertuig nam de beschadigde auto mee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.