Vrouw meegenomen door vriend in auto

30 juli 2009

DORDRECHT - Een 35-jarige man uit Dordrecht is op woensdagavond 29 juli 2009 op de Nolensweg in Dordrecht aangehouden.

Bij de politie kwam een melding dat de verdachte zijn 24-jarige vriendin uit Dordrecht tegen haar zin had meegenomen. De twee zaten in een auto. Agenten zagen dit voertuig op de Nolensweg en zetten deze stil. De politiemensen hielden de 35-jarige verdachte aan. Uit onderzoek bleek verder dat de man wel reed in een auto maar een volledig ongeldig rijbewijs heeft.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.