Schietincident met dodelijke afloop aan de Aardappelmarkt

03 augustus 2009

DORDRECHT - Op zondagmorgen 2 augustus omstreeks 07.30 uur is een man om het leven gekomen bij een schietincident. De identiteit van de man moet nog worden vastgesteld en wordt om die reden nog niet vrijgegeven.
De Gemeenschappelijke Meldcentrale (GMC) kreeg die ochtend melding van een conflict op de Varkenmarkt/Aardappelmarkt. Eenmaal ter plaatse troffen de agenten een zwaargewonde man aan die kort daarop overleed. Eerste hulp van ambulancepersoneel aan het slachtoffer mocht niet meer baten.

De politie zette de omgeving ruim af voor sporenonderzoek. Meerdere mensen zijn inmiddels als getuige gehoord door de politie. Indien er echter getuigen zijn die de politie nog niet hebben gesproken dan worden zij verzocht contact op te nemen via 0900-8844 (lokaal tarief).

Gezien de ernst van de zaak heeft de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd. Dit team bestaat uit 25 rechercheurs die technisch en tactisch onderzoek verrichten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.