Leegstaand pand aan de Eigenhaard brand af

03 augustus 2009

DORDRECHT - In een leegstaand bedrijfspand aan de Eigenhaard heeft zondagmorgen omstreeks 07.30 brand gewoed. Een omwonende alarmeerde politie en brandweer na het horen van een explosie. Hierdoor sprongen een aantal ruiten. De brandweer bluste de brand en na ongeveer een uur werk werd het pand afgedicht. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.
De Unit Forensische Opsporing stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand. Brandstichting wordt niet uitgesloten.


Getuigenoproep


Indien u zondagmorgen 2 augustus rond 07.15/7.30 uur iets verdachts heeft gezien in de omgeving van de Eigenhaard/Toulonselaan dat gerelateerd kan worden aan de brand in het bedrijfspand dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.