Gewonde bij steekincident in het Weizigtpark, verdachte aangehouden

03 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 1 augustus een 50-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden na een steekincident in het Weizigtpark. De vrouw zou een 25-jarige man uit Dordrecht na een ruzie hebben gestoken met een mes.

De toedracht van het incident zou in de relationele sfeer liggen. Dit is momenteel onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer werd in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen. Na het afleggen van een verklaring op het bureau mocht hij weer huiswaarts.

De verdachte is in verzekering gesteld en zal dinsdag 4 augustus worden voorgeleid aan de rechter-commissaris. Er is een  mes in beslaggenomen voor onderzoek. De politie zet het onderzoek voort. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.