Rijden zonder rijbewijs en onder invloed op de Krispijnseweg

03 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 1 augustus op zondag 2 augustus een 25-jarige man uit Arnhem aangehouden op de Krispijnseweg.

Hij werd door surveillerende agenten gecontroleerd en moest een blaastest doen. Hieruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken, hij blies een promillage van 1,5. Na controle van zijn persoonsgegevens bleek de man helemaal niet in het bezit van een rijbewijs. Hij kan boetes tegemoet zien voor rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.