Man overtreed meerdere regels met zijn bromfiets op het fietspad Baanhoek

03 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft in de nacht van zaterdag 1 augustus op zondag 2 augustus een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden op het fietspad Baanhoek in Dordrecht.

De man reed daar op de bromfiets en werd gecontroleerd. Hij bleek na een blaastest danig onder invloed van alcohol te zijn (1,4 promille), helemaal geen rijbewijs te bezitten, op een onverzekerde bromfiets rond te rijden en er zat een verkeerde kentekenplaat op het vervoersmiddel. De originele kentekenplaat bleek in de buddyseat te zitten. De bromfiets is in beslaggenomen.

De man verklaarde op het politiebureau de bromfiets van een kennis als een soort onderpand te hebben gekregen. De bromfiets kan door de rechtmatige eigenaar opgehaald worden op vertoon van een geldige verzekeringspolis en een betalingsbewijs van de premie.  De verdachte werd na verhoor heengezonden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.