Poging tot inbraak in de Stadhouderstraat

04 augustus 2009

DORDRECHT - Twee jongens van 17 en 19 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens poging inbraak in een schuur. Dit gebeurde op maandagochtend 3 augustus 2009 omstreeks 02.00 uur in de Stadhouderstraat.

Een bewoner belde de politie dat hij een jongen in de tuin zag lopen. Agenten gingen terplaatse en troffen na enig postwerk de twee verdachten aan. Ze hadden niet daadwerkelijk ingebroken. Er zijn voor zover bekend ook geen aangiften uit de buurt bij de politie binnengekomen. Ze zijn ingesloten en worden verhoord voor poging inbraak.  De politie maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.