Rijbewijs bromfietser ingevorderd na rijden onder invloed op de Dubbeldamseweg-Zuid

05 augustus 2009

DORDRECHT - Aan de Dubbeldamseweg-Zuid is in de nacht van dinsdag op woensdag 5 augustus een  24-jarige man uit Dordrecht aangehouden.

De man reed op zijn bromfiets en werd door agenten staande gehouden voor alcoholcontrole. Daaruit bleek dat de man meer dan twee keer zoveel als de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Daarop werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.