Jongens aangehouden na overlast bij portiekflat aan de Kleine Beerstraat

05 augustus 2009

DORDRECHT - Op dinsdagavond 4 augustus kreeg de politie een melding van overlast door jongeren aan de Kleine Beerstraat. De jongeren zouden op het dak van de entree van een portiekflat zitten en stenen naar geparkeerde auto’s gooien.

Ook werd gemeld dat een aantal jongeren over auto’s liep. Aan de hand van het signalement hielden agenten twee 14-jarige jongens uit Dordrecht en een 13-jarige jongen uit Amsterdam aan. De politie neemt  de zaak in onderzoek. Voor alsnog werd geen schade aan de auto’s geconstateerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.