Drie jongens aangehouden na vernieling ruit aan het Selma Lagerloferf

10 augustus 2009

DORDRECHT - Op zaterdag 8 augustus kreeg de politie kort voor middernacht de melding dat er een ruit van een trappenhuis vernield werd aan het Selma Lagerloferf. Agenten gingen erop af en zagen twee jongen wegrennen.

Na een achtervolging werden de twee 13-jarige jongens uit Dordrecht aangehouden op een fietspad aan het Selma Lagerloferf. Aan de hand van getuigenverklaringen werd even later ook een 18-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden aan de Chico Mendesring. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.