Ongeldig verklaard rijbewijs en valse naam aan de Stationsweg

10 augustus 2009

DORDRECHT - Een 49-jarige man uit Dordrecht is aangehouden omdat hij reed met een ongeldig verklaard rijbewijs. Dit gebeurde op vrijdagmiddag 7 augustus 2009 op de Stationsweg.

De man werd voor een routinecontrole met zijn personenauto langs de kant gezet. De verdachte gaf in eerste instantie een valse naam op. De agenten zagen dat hij een tasje wegstopte in zijn auto. Toen de agenten hem daarmee confronteerden  ging het tasje open en kwam zijn paspoort voor de dag. Na controle bleek dat het rijbewijs van de man sinds september 2008 ongeldig was verklaard.

Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op voor het opgeven van een valse naam en het rijden zonder rijbewijs. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.