Man probeert supermarkt op te lichten maar word gepakt

11 augustus 2009

DORDRECHT - Een 26-jarige man uit Dordrecht is aangehouden nadat hij probeerde statiegeld te incasseren.

De verdachte was op maandagmiddag 10 augustus 2009 in een supermarkt aan het Admiraalsplein in Dordrecht. Hij had vier lege flesjes bier bij zich. Bij het apparaat riep de 26-jarige personeel erbij omdat er volgens hem twee biervaatjes klemzaten. De verdachte kreeg hier ook een  statiegeldbon voor. Toch vertrouwde men de man niet. Op camerabeelden was te zien dat de verdachte de winkel binnenkwam zonder de vaatjes. Agenten namen de verdachte mee naar het bureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.