Keukenbrand in Tesselschadestraat

12 augustus 2009
Keukenbrand in Tesselschadestraat

DORDRECHT - Dinsdag 11 augustus 2009 laat in de middag is de brandweer in actie gekomen aan de Tesselschadestraat in Dordrecht. Er zou brand zijn in gedeelte waar de keuken zich bevindt.

De brandweer had het brandje snel onder controle en heeft de woning goed geventileerd. Ook zijn er nog metingen gedaan naar de aanwezigheid van schadelijke stoffen, maar deze bleken er niet te zijn. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
 
Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.