Keukenbrand aan de Krispijnseweg

13 augustus 2009
Keukenbrand aan de Krispijnseweg

DORDRECHT - Woensdagmiddag 12 augustus 2009 was er wederom een keukenbrand in Dordrecht.

Dit keer moest de brandweer uitrukken naar de Krispijnseweg. Bij aankomst kwam er veel rook uit de woning, maar ook deze brand was snel onder controle. Wel was er paniek om een hond, die zou vermoedelijk nog binnen zijn. Maar de hond stond veilig op het balkon in de buitenlucht. Wat er precies in de brand heeft gestaan is niet bekend.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.