CDA-wethouder Van Steensel spreekt op Prinsjesdagontbijt

17 augustus 2009

DORDRECHT - CDA-wethouder Dion van Steensel zal spreken op het tweede Prinsjesdagontbijt in Dordrecht. Het Gidsnetwerk (www.gidsweb.nl) draagt de organisatie.

De opzet is om mensen bij elkaar te brengen vanuit een eigen inspiratie en verantwoordelijkheid om samen met anderen te zoeken naar wat goed is voor de mensen in Dordrecht. Welke kansen biedt de crisis voor onze stad, is het thema dat de wethouder bespreekt.

Vorig jaar was burgemeester R.Bandell aan het woord. GIDS is een oecumenisch-christelijk netwerk met kerngroepen overal in het land. Alle fractiesvoorzitters van de gemeenteraad zijn ook uitgenodigd om op 15 september om 07 uur aan te schuiven in Grand Cafe Bellissimo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.