Ruiten vernield

17 augustus 2009

DORDRECHT - Twee mannen van 24 en 25 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens vernieling van ruiten. Dit gebeurde op maandagochtend 17 augustus 2009 omstreeks 05.10 uur op de Grotekerksbuurt.

De mannen, die behoorlijk wat alcohol hadden gedronken, hebben onderweg vanaf een uitgaansgelegenheid aan de Houttuinen zeker zes ruiten vernield. De ruiten zijn door een bedrijf afgedicht. De eigenaren worden benaderd door de politie om aangifte te doen. De verdachten zijn ingesloten en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de vernielingen en maakt proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.