Harddrugs weggooien gaat fout

17 augustus 2009

DORDRECHT - Een 45-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens het bezit van harddrugs. Dit gebeurde op maandagochtend 17 augustus 2009 omstreeks 03.00 uur op de Dokweg.

De man kwam vanuit de richting van de tankshop. Toen de agenten hem aanspraken reageerde hij zenuwachtig. Hij gooide vervolgens iets in een afvalbak. Bleek dat dit twaalf bolletjes cocaïne waren. Agenten deelden hem mede dat hij was aangehouden.

Daarop ging de verdachte er vandoor in de richting van de Weeskinderendijk. De agenten gingen achter hem aan en spoten met pepperspray. Daarna werd hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.  In zijn zakken werden vier repen snoep aangetroffen. Vermoedelijk heeft hij deze in de tankshop gestolen. Hij is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.