Controle leidt tot drugsvondst

17 augustus 2009

DORDRECHT - Na een verkeerscontrole hebben agenten drugs gevonden. De politiemensen zagen op zondag 16 augustus 2009 rond 03.00 uur een auto rijden over het Bagijnhof in Dordrecht. Uit navraag bleek dat het rijbewijs van de 23-jarige bestuurder uit Dordrecht ongeldig verklaard was.

Verdere controle leverde drugs op dat de verdachte in zijn broekzakken had. Verder had een 26-jarige vrouw uit Gorinchem die in de auto zat drugs bij zich. In de auto vonden agenten ook drugs. Het ging onder andere om xtc-pillen, hasj en weed.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.