Mishandeling van echtgenoot

17 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft een 29-jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden. Op zondag 16 augustus 2009 omstreeks middernacht meldde zich een 30-jarige man uit Dordrecht bij het politiebureau aan de Overkampweg in Dordrecht. Hij deed aangifte van mishandeling.

Dit was gepleegd door zijn vrouw. Agenten gingen naar deze vrouw en de aanhouding volgde. De 29-jarige vertelde dat zij mishandeld was.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.