Geen rijbewijs en onder invloed

17 augustus 2009

DORDRECHT - Op de Fanny Blankers-Koenweg in Dordrecht hebben politiemensen op zaterdag 15 augustus 2009 rond 02.00 uur een 38-jarige autobestuurder uit Dordrecht aangehouden. De agenten zochten de bestuurder na een melding van een verkeersconflict. Uit de blaastest bleek dat de 38-jarige een te hoog promillage had door alcoholgebruik. Ook had hij geen geldig rijbewijs. In de auto van de verdachte lagen een hamer en mes. De politie nam deze voorwerpen in beslag. Verder moest de 38-jarige zijn auto achterlaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.