Winkeldief word aangehouden na het stelen uit winkel op de Voorstraat

17 augustus 2009

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is aangehouden wegens winkeldiefstallen. Dit gebeurde op vrijdagmiddag 14 augustus 2009. De man stal in een winkel op de Voorstraat in Dordrecht kleding en twee riemen.

Hij werd betrapt door een beveiligingsbeambte. Na zijn aanhouding vonden de agenten in zijn tas nog een drietal kledingstukken welke de man had gestolen in een winkel aan het Statenplein. De totale waarde van zijn buit bedroeg 130 euro. De verdachte is na verhoor met een dagvaarding heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.