Vrachtwagen over de kop

18 augustus 2009
Vrachtwagen over de kop

DORDRECHT - Op dinsdag 18 augustus om 12.45 is er op de A16 richting Breda net voorbij het tankstation een vrachtwagen oplegger met daarop een auto op zijn kant geraakt. De oorzaak zou een lekkeband zijn geweest waardoor de auto die op de vrachtwagen stond is gelanceerd van de wagen. In de vrachtwagen waar twee mensen zaten, is een er een met een hoofdwond afgevoerd naar het ziekenhuis, de andere persoon die in de auto zat is door het raam naar buiten gevlogen en een paar meter ervandaan neergekomen in het gras. Deze gewonden zijn met nek/rugletsel en last van zijn arm overgebracht naar het ziekenhuis. 

Foto's: Thymen Stolk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.