Bromfietser gewond na botsing met bestelauto

18 augustus 2009

DORDRECHT - Twee mannen die op een brommer zaten zijn gewond geraakt bij een ongeval. Het ongeval gebeurde op maandagavond 17 augustus 2009 op de kruising van de Oranjelaan met de Noordendijk in Dordrecht.

De brommer botste tegen een bestelbus. Een 37-jarige vrouw uit Dordrecht reed met haar bestelwagen over de kruising vanaf de Oranjelaan. Plotseling kwam de brommer voor haar auto en een klap volgde. Waarschijnlijk reed de brommer door het rode verkeerslicht vanaf de Noordendijk. De 17-jarige bromfietser uit Dordrecht en een 19-jarige man uit Dordrecht die achterop zat vielen. Ambulances brachten hen naar het ziekenhuis voor onderzoek wat voor letsel zij hebben.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.