Aanrijding kruising Krispijnseweg/Prinses Julianaweg

18 augustus 2009

DORDRECHT - Op maandagmiddag 17 augustus 2009 omstreeks 12.50 uur vond op de kruising Krispijnseweg met de Prinses Julianaweg in Dordrecht een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfietser. Een personenauto bestuurd door een 74-jarige man uit Dordrecht sloeg vanaf de Prinses Julianaweg rechtsaf om de Krispijnseweg op te rijden.

Hij zag daarbij een 36-jarige bromfietser uit Dordrecht over het hoofd die rechtdoor wilde rijden in de richting van de Brouwersdijk. Een aanrijding volgde. De bromfietser had last van zijn rug en is per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De personenauto raakte licht beschadigd en de bromfiets liep forse schade op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.