GSC winnaar eerste Koos de Snoo toernooi

18 augustus 2009

DORDRECHT - GSC is afgelopen weekend winnaar geworden van de Koos de Snoo wisseltrofee, in de finale wonnen ze overtuigend van een helaas niet op volle oorlogsterkte OMC, het werd maar liefs 7 - 0. De strijd om de 3e plaats werd in een spannende en gelijk opgaande wedstrijd gewonnen door ODS , dat EBOH 2 met 2 - 1 versloeg.

Op het goed bezochte toernooi werd de Koos de Snoo wisseltrofee na afloop overhandigd door Koos zijn dochters en schoonzoon die ons vertelde dat Koos vanaf boven meekijkt en heel trots zal zijn op zijn ODS. De wisseltrofee is ook beschikbaar gesteld door Familie de Snoo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.