Aanhouding voor bedreiging op de Krispijnseweg

20 augustus 2009

DORDRECHT - Agenten hebben op de Krispijnseweg in Dordrecht een 40-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden. De aanhouding gebeurde op woensdagmiddag 19 augustus 2009. Een politieman zag de man rijden. Deze stond nog gesignaleerd in verband met een aangifte van bedreiging.

Een 41-jarige man uit Zwijndrecht deed op 15 augustus 2009 aangifte. Hij stak toen met zijn vrouw een zebrapad over aan de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht. Een auto stopte niet bij het zebrapad. Toen hij hier iets van zei richting de bestuurder bedreigde deze het echtpaar met iets dat leek op een vuurwapen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.