Controle leidt tot XTC-vondst

21 augustus 2009

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens het bezit van harddrugs. Dit gebeurde op donderdagavond 20 augustus 2009 omstreeks 18.30 uur in de Vorrinklaan.

De agenten troffen tijdens een routinecontrole, in de auto waarin de man meereed als passagier,  een toilettas aan met daarin ruim 100 vermoedelijk XTC pillen aan. De pillen werden in beslag genomen. Een test moet uitwijzen om welke pillen het precies gaat. De verdachte is ingesloten en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.