De Voetbaltruuk bij EBOH

21 augustus 2009
De Voetbaltruuk bij EBOH

DORDRECHT - Op zaterdag 29 augustus organiseert EBOH een open dag voor pupillen. Dit gebeurt in samenwerking met de Voetbaltruuk van de KNVB.  De Voetbaltruuk is een inititatief geweest ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van de KNVB en rijdt nog steeds rond door Nederland met inmiddels wel een nieuwe jas.

Op de Schenkeldijk zal zaterdag een bus met aanhanger, met daarin talloze voetbalspelen arriveren. Op het veld zal een voetbalcircuit uitgezet worden waarin alle voetbalelementen aan bod komen.  Zo is er een echt voetbalkanon, opblaasbare boarding voor het 4 tegen 4 spel, een echte voetbalquiz en nog veel meer. Ook kan iedere deelnemer zich in het Nederlands elftal spelen. Door je hoofd te steken in een levensgroot bord (3 x 1,80 meter) van het Nederlands elftal maak je onderdeel uit van het team. Een fotograaf legt dit vast en aan het einde van de dag worden de diploma's met foto uitgereikt. Iedere deelnemer krijgt ook een voetbalpaspoort, waarin de resultaten worden vermeld, en wordt ingedeeld in een groep van 4. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats. Niet alleen de pupillen van EBOH, maar ook vriendjes en vriendinnetjes en anderen mogen deelnemen.

Deelnemers in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar (D, E en F pupillen) kunnen zich opgeven via het mailadres: voetbalfeest@live.nl
Doe dit dan wel snel, want het aantal inschrijvingen is beperkt en vol is vol. De aanvang van het voetbalspektakel is 13.00 uur en de deelname is gratis. Alle deelnemers worden verzocht sportkleding, voetbalschoenen, scheenbeschermers en een trainingspak/jack bij zich te hebben.   

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.