Politie houdt zesde verdachte aan voor overval juwelier

24 augustus 2009

DORDRECHT - De politie heeft op donderdag 20 augustus 2009 in Rotterdam een zesde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de overval op een juwelier aan de Nieuwstraat in Dordrecht van 7 juli. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Rotterdam.

De politie kon de jongen donderdag na gedegen onderzoek aanhouden op het Middellandplein in Rotterdam. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de overval. De jongen is in verzekering gesteld. De overige verdachten werden op 7 juli, 10 juli en 20 juli aangehouden en zitten allen nog vast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.