Keukenbrand in de Pieter de Hoochstraat

27 augustus 2009

DORDRECHT - Een pan met vet heeft vlam gevat. Hierdoor ontstond een keukenbrand in een woning aan de Pieter de Hoochstraat in Dordrecht. De melding van de brand kwam op woensdagavond 26 augustus 2009 omstreeks 23.00 uur.

Politiemensen zagen direct al rookontwikkeling en aan de achterkant een brandhaard. De politiemensen haalden de bewoners van het portiek uit hun woningen. Brandweerlieden haalden nog een 9-jarige jongen uit het huis waar de brand was. Ambulancepersoneel keek de jongen nog na maar gelukkig hoefde hij niet naar het ziekenhuis. Nadat de brandweer het sein gaf dat de brand onder controle was konden de flatbewoners weer terug naar hun woningen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.