Ongeval met scootmobiel onder invloed

27 augustus 2009

DORDRECHT - Een 51-jarige vrouw uit Dordrecht heeft woensdagochtend 26 augustus 2009 een val gemaakt met haar scootmobiel.

De vrouw reed over de Maarten Harpetszoon Trompweg in Dordrecht toen zij van de stoep reed en daarbij ten val kwam. De vrouw liep door de val een hoofdwond op. Een ambulance bracht haar voor behandeling naar het ziekenhuis in Dordrecht.

Na de melding vloog ook de traumahelikopter naar het ongeval maar deze hulp bleek niet nodig te zijn. Het slachtoffer was overigens onder invloed van alcohol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.