Gezochte aangehouden iaan de Frans Lebretlaan

27 augustus 2009

DORDRECHT - Aan de Frans Lebretlaan is dinsdagmiddag 25 augustus een 35-jarige man uit Dordrecht aangehouden. De man had nog een gevangenisstraf open staan van 24 dagen.

De man probeerde nog aan zijn aanhouding te ontkomen, door het op een lopen te zetten toen hij door de politie staande werd gehouden. Na een korte achtervolging door de wijk kon de man alsnog worden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.