Onder invloed op de brommer door de Nassauweg

28 augustus 2009

DORDRECHT - Een 39-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens rijden onder invloed met zijn bromfiets. Dit gebeurde op vrijdagochtend 28 augustus 2009 omstreeks 00.10 uur op de Nassauweg.

De man viel de agenten op omdat hij tegen het verkeer inreed en over de stoep reed. Op een stopteken dat hij kreeg reageerde hij niet. Uiteindelijk werd hij klemgereden en aangehouden. In het bureau blies hij ongeveer 2,3 promille. Hij is na verhoor heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.