Diefstal koper en vrachtauto

31 augustus 2009

DORDRECHT - Tijdens een inbraak bij een bedrijf aan de van Leeuwenhoekweg zijn een hoeveelheid koper en een vrachtwagen gestolen. De inbraak vond plaats in het weekend van 28 op 31 augustus 2009.

Nadat een schuifhek werd geforceerd kon men op het terrein komen. De toegangsdeur van het kantoor werd vervolgens opengebroken. Binnen werd alles overhoop gehaald en werd uit een geldlade geld gestolen.

Vanaf het terrein werd een Daf vrachtauto met container gestolen. Deze is gebruikt voor een grote hoeveelheid koper welke uit een loods werd gestolen. Politieagenten van de Unit Forensische Opsporing stellen een sporenonderzoek in. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.