Twee mannen aangehouden na beroving GSM aan de voorstraat

31 augustus 2009

DORDRECHT - Op zaterdagmiddag 29 augustus zijn twee mannen van 24 en 25 jaar uit Dordrecht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een diefstal van een mobiele telefoon op de Voorstraat en een vechtpartij die daarna plaatsvond rond 12.45 uur op de Botgensstraat.

Een 21-jarige man uit Dordrecht heeft hiervan aangifte gedaan. De man stond te bellen op de Voorstraat toen zijn mobiele telefoon uit zijn hand werd weggegrist door een jongeman op een fiets. De verdachte ging er vandoor in de Botgenstraat waar hij zijn evenwicht verloor en op de grond terecht kwam. De eigenaar van de telefoon achtervolgde de man direct en trof hem om straat aan. Hij pakte de verdachte vast en gaf aan zijn telefoon terug te willen.

Daarna ontstond een gevecht waarbij de verdachte hulp kreeg van twee andere mannen. De drie gingen er alsnog vandoor, twee van hen werden verderop in de Botgensstraat aangehouden door de gealarmeerde politie. Bij de aanhoudingen werd de gestolen mobiele telefoon gevonden en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.