Fietster gewond door inhaalmanoeuvre scooterrijder op de Transvaalstraat

31 augustus 2009

DORDRECHT - Een 49-jarige vrouw uit Haarlem is in de fietstunnel op de Transvaalstraat rond 14.15 uur gewond geraakt toen zij met haar fiets ten val kwam door een inhaalmanoeuvre van een scooterrijder.

Kennissen die getuige waren geweest, gaven aan dat de scooterrijder bij het inhalen vanuit de tegengestelde richting op de verkeerde weghelft uitkwam, duwde daarbij de vrouw opzij en vervolgde zijn weg. De vrouw werd met een pijnlijke elleboog en ribben ter controle opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Op zondagmorgen 30 augustus hield de politie, op basis van getuigenverklaringen, een 52-jarige man uit Dordrecht in zijn woning aan de Mauritsweg aan. Onderzocht wordt of hij betrokken is geweest bij het incident.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.